Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--rdgivende-ingenir-8qb09a.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--rdgivende-ingenir-8qb09a.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Prossionelt ingeniørprojekt med statiske beregninger

Statiske beregninger

Statiske beregninger

Står du overfor en mindre eller større ombygning af din bolig? Så er der nogle gange behov for statiske beregninger og et ingeniørprojekt. Her indgår statisk dokumentation og projekttegninger til en håndværker, og nogle tilfælde en certificerede statiker og kommunen. Dette kan for eksempel være at du ønsker at fjerne en bærende eller stabiliserende væg, ønsker ændringer i din tagkonstruktion eller fundament, placere et badeværelse et nyt sted eller udvide det eksisterende. Hvis du ønsker at udvide et dørhul eller placere døre og vinduer, hvor de ikke tidligere har været, vil det ofte også kræve statiske beregninger.

Såfremt du ønsker et tilbud eller er i tvivl om du har behov for statiske beregninger til dit byggeprojekt, så kontakt os. Ofte har vi behov for en byggeteknisk plantegning over ejendommen for at kunne vurdere dit behov og give dig en fast pris.

Hvornår? Ofte ved…

• Bærende vægge
• Ændringer i tagkonstruktionen
• Ændringer i fundament & kælder
• Udvidelse af badværelse
• Nye døre og vinduer, nye steder
• Opførsel af tilbygning eller nyt hus
• Altan eller tagterrasse

Statiske beregninger
Statiske beregninger

Det skal vi bruge

Vi skal næsten altid bruge en byggeteknisk tegning over din bolig, for at vi kan rådgive dig i dit byggeprojekt. Særligt plantegningen er vigtig for os, og også gerne en snittegning, hvor man ser igennem bygningen. Disse kan oftest findes på to følgende hjemmesider: WWW.FILARKIV.DK eller WWW.WEBLAGER.DK. Hvis du bor i Københavns kommune, og du ikke kan finde tegningerne på filarkiv.dk, så kan de formentligt findes fysisk hos kommunen på Njalsgade 13 ved Islands Brygge.

Ændringer i tagkonstruktionen

Såfremt du skal have et nyt og tungere tag, ovenlysvinduer, kviste, loft til kip eller lignende, så vil der ofte være behov for nogle statiske beregninger på tagkonstruktionen, for at se om der er behov for forstrækning. Du er meget velkommen til at sende os en e-mail med nogle byggetekniske tegninger over ejendommen og en kort forklaring på hvad du ønsker, så er vi godt klædt på når vi vender tilbage til dig.

Altan og tagterrasse

Når der skal opsættes altaner og tagterrasser vil der ligeledes være behov for en eller flere statiske beregninger. Her eftervises bæreevnen af forskellige dele af bygningen med et ingeniørprojekt. Kontakt os pr. telefon eller e-mail, hvis du er i tvivl om hvad der er nødvendigt for at dit projekt kan realiseres.

Opførsel af tilbygning eller nyt hus

Står du foran at skulle opføre en tilbygning eller et nyt hus, så kan du med fordel læse videre her:

Tilbygning
Nyt hus

Har du allerede fået lavet det meste, men blot mangler nogle statiske beregninger fra en rådgivende ingeniør, så send os en mail med projektet.

Bærende vægge

Vi er eksperter i bærende vægge. Såfremt din væg er bærende eller har en stabiliserende effekt, så har du behov for et ingeniørprojekt med en statisk beregning, hvis du ønsker at fjerne hele eller dele af væggen. Hvis du er i tvivl om din væg er bærende eller ej, så send os en byggeteknisk plantegning pr. e-mail, hvor du kort forklarer hvilken væg det drejer sig om. Så tager vi en vurdering af det gratis, og giver dig et fast tilbud såfremt væggen er bærende eller har en stabiliserende effekt.

Fundament & kælder

Ønsker du at udvide din kælder og få en højere loftshøjde? Så er der ofte behov for en understøbningsplan, såfremt fundamentet ikke går dybt nok. Dette kan vi sagtens hjælpe med, således at entreprenøren har en plan for hvordan der skal understøbes forsvarligt. Der kan ligeledes være behov for efterfundering, hvis bygningen har fået sætningsskader. Dette kan vi også hjælpe med at rådgive om. Send os en e-mail med byggetekniske tegninger, en adresse og en kort forklaring med dit ønske. Så vurderer vi dit behov.

Betondæk i badeværelse

Har du planer om at udvide og gøre dit badeværelse større, eller ønsker en ny placering i din bolig? Laves nyt betondæk, som merbelaster gulvbjælkerne? Så vil der være behov for at få eftervist bæreevnen af bjælkelaget i din bolig med en statisk beregning. Dette kan vi hjælpe dig med at vurdere, såfremt vi modtager nogle byggetekniske tegninger over din bolig pr. e-mail med en kort forklaring omkring dit ønske. Vurderingen tager vi ikke penge for. Hvis der er behov for en statisk beregning og et ingeniørprojekt, så får du en fast pris fra os.

Nye døre og vinduer, nye steder

Hvis ønsket er at få placeret en dør eller vindue i en væg, hvor der ikke tidligere har været placeret dette, og væggen er bærende, så er det en god ide at få udført en statisk beregning på dette, og få dokumenteret hvilken bjælke der er behov for. For at vi kan hjælpe med at vurdere behovet har vi brug for en byggeteknisk plantegning pr. e-mail sammen med en kort forklaring.

Få et skriftligt tilbud

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]