Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--rdgivende-ingenir-8qb09a.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--rdgivende-ingenir-8qb09a.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Få professionel hjælp med jeres tilbygning - fra start til slut

Tilbygning

Tilbygning

Har I brug for mere plads i jeres hus og ønsker ikke at flytte, så kan en tilbygning være den rette ide. Vi kan være behjælpelige i de forskellige faser, fra start til slut, i byggeprojektet.

Ofte starter vi med et opstartsmøde, hvor vi drøfter mulighederne ud fra din eksisterende bolig – med mindre I allerede har fået udarbejdet et arkitektprojekt. Derefter udarbejder vi et forprojekt, som munder ud i en ansøgning til kommuen hvis det er nødvendigt. Når kommunen har givet grønt lys, går vi i gang med hovedprojektet, hvor der arbejdes mere detaljeret sammen med de statiske beregninger. Hovedprojektet kan være med eller uden udbud. Hvis udbud ønskes, vil vi gå meget detaljeret til værks og sikre at alle forhold er beskrevet ud fra jeres ønsker så forskellige entreprenører kan byde på projektet. Vi tilbyder også økonomistyring og løbende fagtilsyn, således at budget og tidsplan overholdes bedst muligt.

Hvordan er processen?

1) Idefase med opstartsmøde
– med skriftligt tilbud efterfølgende
2) Forprojekt med myndighedsgodkendelse

3a) Detaljeret hovedprojekt med beregninger
3b) Hovedprojekt inkl. udbud til entreprenører
4) Løbende fagtilsyn og økonomistyring

Tilbygning
ingeniør tilbygning

1) Gratis opstartsmøde med tilbud

Vi starter ofte ud med et opstartsmøde på vores kontor på Svanemøllevej 77, 2900 Hellerup. Her lytter vi til jeres behov og forslag. Herefter får I et skriftligt tilbud på den videre rådgivning. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os på raadgivende@neming.dk eller 6915 3315 for at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer.

2) Forprojekt med myndighedsgodkendelse

På det forrige møde har vi fået en god indikation af jeres behov og ønsker. På baggrund af dette har I ligeledes modtaget et skriftligt tilbud på det videre forløb. Heriblandt et forprojekt, hvor jeres ideer og drømme bliver omdannet til konkrete tegninger. Når I er tilfredse med resultatet, vil vi kunne ansøge hos jeres kommune – hvis det er nødvendigt. I denne fase vil vi desuden kunne udarbejde et byggebudget på det videre forløb, hvilket kan være rart hvis man skal i banken og låne penge til projektet.

3a) Detaljeret hovedprojekt med beregninger

På dette tidspunkt har kommunen godkendt det indsendte forprojekt, og vi er nu klar til at gå videre til hovedprojektet. I hovedprojektet vil vi gå mere detaljeret til værks og opbygge alle konstruktionerne med tilhørende statiske beregninger og statisk dokumentation. Projektet er nu klar til at bygge ud fra.

3b) Hovedprojekt inkl. udbud til entreprenører

Såfremt det ønskes, kan hovedprojektet også indeholde et udbudsprojekt, hvor vi går helt ned i detaljen omkring materialevalg med videre, og opstiller et dokument, hvor flere entreprenører kan byde på projektet. Vi kommer gerne med forslag til nogle som vi har tillid til, men lader også meget gerne jer komme med nogen som I har fået anbefalet. I sidste ende er det jer, der bestemmer hvilken entreprenør som får opgaven, men vi vil selvfølgelig være behjælpelige med kontrakter, og byggestyring hvis det ønskes.

4) Løbende fagtilsyn og økonomistyring

Der er blevet valgt en entreprenør, som I er trygge ved til at udføre den store ombygning af jeres hjem. Dog viser erfaring, at der vil opstå uforudsete udfordringer, når der renoveres på eksisterende byggeri. Derfor kan I vælge at lade os være bindeled mellem jer og entreprenøren, og vi vil således tage os af alle de små udfordringer.

Hvis der opstår større udfordringer vil vi tage en dialog med jer før der træffes en beslutning. På den måde kan I bedre læne jer tilbage, og lade os have dialogen og eventuelle kampe med entreprenøren. Vi kan ligeledes lave fagtilsyn og kontrol af det udførte arbejde undervejs, samt stå for økonomidelen med entreprenøren, hvis det ønskes.

Få et skriftligt tilbud eller book et gratis idemøde på vores kontor

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]
Firmaadresse

Svanemøllevej 77, 2900 Hellerup

raadgivende@neming.dk

(+45) 6915 3315

Man – tors: 9:00 – 16:00 - fre: 15.30