Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--rdgivende-ingenir-8qb09a.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--rdgivende-ingenir-8qb09a.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Få professionel hjælp med din mindre ombygning - Rådgivende ingeniør

Mindre ombygning

Mindre ombygning

Står du overfor en mindre ombygning eller renovering af dit hjem, så kan vi hjælpe hvis det drejer sig om bærende eller stabiliserende vægge, ændringer i tagkonstruktionen, ændringer i fundament og kælder, udvidelse eller ny placering af badeværelse, udvidelse af dørhuller og vinduer nye steder eller udnytte loftet til beboelse eller hems.

Hvis du er i tvivl om du har behov for en rådgivende ingeniør til dit projekt, så kontakt os gerne på: raadgivende@neming.dk eller 6915 3315. Ofte skal vi bruge en byggeteknisk plantegning. Læs mere nedenfor.

Mindre ombygning af

• Bærende vægge
• Ændringer i tagkonstruktionen
• Ændringer i fundament & kælder
• Udvidelse af badværelse
• Nye døre og vinduer, nye steder
• Udnytte loftrum til hems eller beboelse

Mindre ombygning bærende væg
Mindre ombygning

En god start

Vi skal næsten altid bruge en byggeteknisk tegning over din bolig, for at vi kan rådgive dig i dit byggeprojekt. Særligt plantegningen er vigtig for os, og også gerne en snittegning, hvor man ser igennem bygningen. Disse kan oftest findes på to følgende hjemmesider: WWW.FILARKIV.DK eller WWW.WEBLAGER.DK. Hvis du bor i Københavns kommune, og du ikke kan finde tegningerne på filarkiv.dk, så kan de formentligt findes fysisk hos kommunen på Njalsgade 13 ved Islands Brygge.

Ændringer i tagkonstruktionen

Såfremt du skal have et nyt og tungere tag, ovenlysvinduer, kviste, loft til kip eller lignende, så vil der ofte være behov for nogle statiske beregninger på tagkonstruktionen, for at se om der er behov for forstrækning. Du er meget velkommen til at sende os en e-mail med nogle byggetekniske tegninger over ejendommen og en kort forklaring på hvad du ønsker, så er vi godt klædt på når vi vender tilbage til dig.

Nye døre og vinduer, nye steder

Hvis ønsket er at få placeret en dør eller vindue i en væg, hvor der ikke tidligere har været placeret dette, og væggen er bærende, så er det en god ide at få udført en statisk beregning på dette, og få dokumenteret hvilken bjælke der er behov for. For at vi kan hjælpe med at vurdere behovet har vi brug for en byggeteknisk plantegning pr. e-mail sammen med en kort forklaring.

Udnytte loftrum til hems eller beboelse

Mangler du plads i din bolig? Så kan du vælge at udnytte dit loft til hems eller beboelse. For at få ekstra lys og lofthøjde kan man ligeledes tilføje både ovenlysvinduer og kviste. Der er mange regler og byggetekniske forhold, der skal tages højde for inden man giver sig i kast med denne ombygninger, og der er det en rigtig god ide at få en rådgivende ingeniør med indover. Vi tager gerne en snak eller møde omkring jeres ønsker.

Kontakt os på raadgivende@neming.dk eller 6915 8030 og hør mere.

Bærende vægge

Vi er eksperter i bærende vægge. Såfremt din væg er bærende eller har en stabiliserende effekt, så har du behov for et ingeniørprojekt med en statisk beregning, hvis du ønsker at fjerne hele eller dele af væggen. Hvis du er i tvivl om din væg er bærende eller ej, så send os en byggeteknisk plantegning pr. e-mail, hvor du kort forklarer hvilken væg det drejer sig om. Så tager vi en vurdering af det gratis, og giver dig et fast tilbud såfremt væggen er bærende eller har en stabiliserende effekt.

Udvidelse af badeværelse

Har du planer om at udvide og gøre dit badeværelse større, eller ønsker en ny placering i din bolig? Så vil der nogle gange være behov for at få eftervist bæreevnen af bjælkelaget i din bolig med en statisk beregning. Dette kan vi hjælpe dig med at vurdere, såfremt vi modtager nogle byggetekniske tegninger over din bolig pr. e-mail med en kort forklaring omkring dit ønske. Vurderingen tager vi ikke penge for. Hvis der er behov for en statisk beregning og et ingeniørprojekt, så får du en fast pris.

Mindre ombygning badeværelse

Fundament & kælder

Ønsker du at udvide din kælder og få en højere loftshøjde? Så er der ofte behov for en understøbningsplan, såfremt fundamentet ikke går dybt nok. Dette kan vi sagtens hjælpe med, således at entreprenøren har en plan for hvordan der skal understøbes forsvarligt. Der kan ligeledes være behov for efterfundering, hvis bygningen har fået sætningsskader. Dette kan vi også hjælpe med at rådgive om. Send os en e-mail med byggetekniske tegninger, en adresse og en kort forklaring med dit ønske. Så vurderer vi dit behov.

Få et skriftligt tilbud

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]